Lowepro Photo Sport 200 AW

Ale!

Lowepro Photo Sport 200 AW

 129.00  105.00 sis alv 24%

tuotetunnus (SKU) LoPS200AW Osasto:

Kuvaus

Photo Sport AW reput ovat ihanteellisia kaikille, jotka yhdistävät valokuvauksen vaikkapa pyöräilyyn, maastojuoksuun, lasketteluun tai lumilautailuun. Laukku on ultrakeveä ja vankka. Siinä on käytetty teknistä kudosta, joka kestää äärimmäisiä aktiviteetteja.

Reppujen alemmassa lokerossa on Lowepron patentoima Ultra-Cinch Camera Chamber, pehmustettu tila, joka suojaa kameraa ja estää sitä liikkumasta ympäriinsä, kun repun kantaja liikkuu. Vetoketjullinen sivutasku mahdollistaa sen, että repun voi kääntää rinnan päälle, jolloin kameraan pääsee nopeasti käsiksi tärkeän kuvaushetken ilmaantuessa.

Ylhäältä täytettävä ylälokero muistuttaa toiminnallisesti klassista reppua. Tilavaan ja joustavaan 13.9 litran säilytystilaan mahtuu reilusti mukavuusvarustusta, kuten pusero, välipala, pipo, kännykkä, opaskirjoja, jne. Yläkannessa olevaan vetoketjulliseen taskuun mahtuu aurinkolasit tai muita pieniä henkilökohtaisia tarvikkeita.

  • Ylhäältä täytettävä tila: 13.9 litraa
  • Sisäinen kameratila: 19.5 x 9 x 23 cm
  • Paino: 1.3 kg
  • Tilat: Digitaalinen SLR-kamera, jossa objektiivi kiinnitettynä, salama, juomavarustus (ei sisälly), henkilökohtaisia tarvikkeita, kuten pipo, kevyt pusero, vaellus- tai hiihtosauvat, välipala, kännykkä, avaimet, jne.

Yhteystiedot

MEMOFOTO
Kauppakeskus Tikkuri
Asematie 4-10
01300 Vantaa, Tikkurila

Myymälän aukiolo

ark. 9 - 19
la. 10 - 16

Yhteydenotot

Varaa aika kuvaamoon
09 - 838 7000

Facebook

Tilaa uutiskirje